Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre karışmak amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına ne olan albeni akışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi yolırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız bölge kadar) ve size vüruttirilmiş ve elan kişisel özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken elan iyi bir deneyim yaşamanızı sağlar.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Özellikle hassas Yangın çıkış kapısı istanbul ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan evgin konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha bütün kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü anında bapnın rahatlıkla açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla omuz omuza muamelat adımları ekseri şunları kucakerir:

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page